Terug

Volg Vandaag Inside

ManUnited houdt Liverpool op 0-0

ManUnited houdt Liverpool op 0-0

24 feb 2019, 18:31

MANCHESTER (ANP) - Manchester United heeft stadgenoot en rivaal Manchester City een grote dienst bewezen door Liverpool op 0-0 te houden. Door het gelijkspel komt de ploeg van coach Jürgen Klopp op 66 punten. Dat is er één meer dan Manchester City.

Liverpool, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, had wel een veldoverwicht maar kwam niet tot grote kansen. De eerste helft viel vooral op door vier noodgedwongen wissels. United-coach Ole Gunnar Solskjaer zag Ander Herrera, Juan Mata en Jesse Lingard met een blessure uitvallen. Lingard had Liverpool-doelman Alisson vlak daarvoor tot een redding gedwongen. Bij de bezoekers haalde Roberto Firmino de rust eveneens niet.

In de tweede helft zette Liverpool meer druk, maar werd doelman David De Gea van United nauwelijks getest. Het was voor Liverpool de eerste competitiewedstrijd zonder doelpunt sinds de 0-0 tegen Manchester City in oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.