Terug

Volg Vandaag Inside

'Man United geïnteresseerd in De Ligt'

'Man United geïnteresseerd in De Ligt'

1 apr 2020, 16:40

Matthijs de Ligt wordt door verschillende Britse kranten in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De club van manager Ole Gunnar Solskjaer houdt de situatie rond de ex-speler van Ajax in de gaten.

Volgens The Times zien The Red Devils een ideale versterking in de jonge verdediger van Juventus. De Ligt zou samen met Harry Maguire het hart van de verdediging moeten worden. De Engelse club heeft zich nog niet officieel gemeld.

De kranten The Daily Star en de London Evening Standard melden ook dat United interesse heeft in De Ligt, maar de aard van de interesse is volgens hen anders. Het zou namelijk gaan om een ruildeal met Paul Pogba. De Fransman zou terugkeren bij zijn oude club Juventus.

Het is de vraag of Matthijs de Ligt een overstap ziet zitten, aangezien de centrale verdediger net pas een seizoen bij Juventus speelt. Tot nu toe speelde hij in totaal 27 wedstrijden voor De Oude Dame. Mede door de blessure van concurrent Giorgo Chiellini kwam de Nederlander veel aan spelen toe.

Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!

Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'
7:00
Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.