Terug

Volg Vandaag Inside

'Man United belooft opvolger Solskjær mega-salaris'

'Man United belooft opvolger Solskjær mega-salaris'

16 okt 2019, 17:15

Massimiliano Allegri is een hele belangrijke kandidaat om Ole Gunnar Solskjær op te volgen bij Manchester United. Dat meldt het Italiaanse Tuttosport woensdagmiddag. De momenteel clubloze Allegri is naar verluidt een jaarsalaris van circa 7,5 miljoen euro in het vooruitzicht gesteld.

De Italiaanse coach zou Mario Mandžukić en Emre Can, die hij nog kent van zijn periode bij Juventus, mee willen nemen naar Old Trafford. Mandžukić werd eerder al door de Engelse media in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. Een bod van 10 miljoen euro wordt naar verwachting geaccepteerd door Juventus, dat hem graag van de loonlijst wil schrappen.

De 33-jarige Kroaat kan bij 'De Oude Dame' niet meer rekenen op veel speelminuten en zou zodoende een vertrek bij Juve wel zien zitten. Daarnaast werden zowel Mandžukić als Emre Can niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League.

Eerder deze week wist de Daily Mail te melden dat Allegri bij een definitieve aanstelling bij Manchester United Patrice Evra wil meenemen als assistent-manager. De voormalige linksback speelde in totaal acht seizoenen in het shirt van 'The Red Devils'. Later werkte Evra twee seizoenen samen met Allegri bij Juventus. Laatstgenoemde wil naar verluidt dat de vermeende interesse van Manchester United snel concreet wordt, om zo nog iets van het tot dusver uitermate teleurstellende seizoen te kunnen maken.

Manchester United verzamelde tot dusver 9 punten uit acht wedstrijden. Ze staan daarmee op een twaalfde plaats in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.