Terug

Volg Vandaag Inside

ManUnited aangeklaagd voor later begin duel

ManUnited aangeklaagd voor later begin duel

3 okt 2018, 17:05

NYON (ANP) - Manchester United wacht mogelijk een straf van de UEFA omdat het Champions-Leagueduel met Valencia dinsdag een kleine tien minuten te laat begon. Dat kwam omdat de bus die de spelers van de Engelse ploeg van het hotel naar het stadion bracht in het drukke verkeer in Manchester werd opgehouden. Manager José Mourinho gaf de politie de schuld van de vertraging omdat een escorte ontbrak. De politie reageerde daarop met de melding dat de club al lang wist dat er geen begeleiding zou zijn, tenzij de spelers risico's lopen.

Opmerkelijk genoeg stelt de UEFA ook Valencia verantwoordelijk. Niet voor het te laat arriveren in het stadion, wel voor de verlate aftrap en het afsteken van vuurwerk door fans van de Spaanse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.