Terug

Volg Vandaag Inside

Man overlijdt na het drinken van een fles Jägermeister in 2 minuten

Man overlijdt na het drinken van een fles Jägermeister in 2 minuten

15 juli 2022, 10:40

Een man in Zuid-Afrika is overleden nadat hij een hele fles Jägermeister in slechts twee minuten opdronk. Dat meldt The Daily Mail. De man dronk de fles op, vanwege een weddenschap waarmee hij omgerekend 12 euro kon winnen.

De man ging de weddenschap aan bij een slijterij in het dorp Mashamba, Limpopo. Degene die de fles Jägermeister het snelst achterover kon krijgen, zou 200 rand - omgerekend bijna 12 euro - mee naar huis nemen.

De man had nog geen twee minuten nodig om de literfles met 35 procent alcohol op te drinken. Na afloop begon de man te wankelen en viel hij op de grond. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar de artsen konden niets meer voor hem betekenen.

De politiewoordvoerder van Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo verklaart: 'De politie heeft een gerechtelijk onderzoek gestart naar aanleiding van een incident met alcoholmisbruik. Het incident vond plaats bij een van de plaatselijke drankgelegenheden in Mashamba Village, waar verschillende mannen hebben deelgenomen aan een drinkwedstrijd. Een van hen zakte na het drinken in elkaar. Hij werd naar de plaatselijke kliniek gebracht en bleek niet meer geholpen te kunnen worden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.