Terug

Volg Vandaag Inside

Man neemt airfryer mee trein in en begint ongegeneerd kaassouflés te bakken

Man neemt airfryer mee trein in en begint ongegeneerd kaassouflés te bakken

14 dec 2022, 17:20

December is traditiegetrouw de maand om je kookkunsten tentoon te stellen, maar je kunt ook overdrijven. Zoals de man die dinsdagmiddag kaassoufflés aan het bakken was in een airfryer in een trein bij Tilburg. Omroep Brabant heeft daar beelden van.

De beelden zijn dinsdagmiddag gemaakt door Corrado Francke, een oud-stagiair van de regionale zender. Corrado zat op dat moment in de trein van Dordrecht richting Tilburg, waar hij woont. "Ik was bijna thuis, dus ik zat muziek te luisteren en was een beetje verdwaald in mijn gedachten. Maar toen rook ik opeens iets raars. Ik rook frituur. Ik keek op en zag ik allemaal mensen glimlachen."

Corrado keek naar links en jawel, daar zag hij een grote airfryer staan. "Die stond op zo’n tafeltje, bij die banken waar je met z’n vieren kan zitten." Naast de airfryer zat een man met een bordje in zijn hand met een servetje erop. Niet veel later haalde hij een kaassoufflé uit de airfryer. “Ik wist niet wat ik zag. Veel reizigers keken ongemakkelijk om zich heen, maar ze vonden het ook duidelijk vermakelijk. Maar ja, die man die keek alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij zat ook echt van die kaassoufflé te genieten.”

Eenmaal thuis heeft ook Corrado de airfryer aangeslingerd, vertelt hij. “Het rook wel lekker, ik kreeg er honger van. Als hij frikandellen bij had gehad, had ik 'm gevraagd of ik er zelf ook eentje hebben mocht.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.