Terug

Volg Vandaag Inside

Man herkent bekende single in First Dates Valentijn Special: 'Je zit op OnlyFans, toch?'

Man herkent bekende single in First Dates Valentijn Special: 'Je zit op OnlyFans, toch?'

15 feb 2023, 17:28

Dinsdagavond werd op NPO3 de Valentijn Special van First Dates uitgezonden, waarin bekende singles op zoek gingen naar de ware liefde. Onder andere Fabiola Volkers (22) deed mee, bekend van Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle.

Ze ging op date met de 21-jarige Yoachim. Het moment dat hij het First Dates-restaurant binnenloopt en Fabiola ziet, schrikt hij: “Ik kwam binnen en ik dacht: kut, waar ben ik aan begonnen? En waarom zij?” Toch is Yoachim bereid om met een open mind de date in te gaan, vertelt hij tegen Fabiola: "Ik wil niet met een vooroordeel op je afgaan, ik ben een open persoon.”

Hij laat zijn date echter toch schrikken met een van zijn eerste vragen: “Jij zit op OnlyFans enzo, toch?” “Onder andere,” antwoordt Fabiola. Daarna vertelt ze: “Ik dacht: oh shit, oh no, ik ben toch niet met een fan op date?"

Toch verloopt de date goed: ze besluiten zelfs om nog een keer af te spreken. Aan het eind van het programma blijkt echter dat er nooit een tweede afspraak is gekomen.

Bekijk hier de aflevering van First Dates terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.