Terug

Volg Vandaag Inside

Man die olie in spieren injecteerde overleden op 55-jarige leeftijd

Man die olie in spieren injecteerde overleden op 55-jarige leeftijd

3 aug 2022, 14:45

Een man uit Brazilië genaamd 'Valdir Segato' is overleden nadat hij grote hoeveelheden olie injecteerde in zijn lichaam. Door de injecties veranderde het lichaam van de man in een extreem gespierde bodybuilder.

De extreem gespierde man gebruikte jarenlang synthol, een olie-achtige substantie. Typisch voor synthol zijn bijvoorbeeld heel erg ronde biceps en triceps. Mensen die de substantie gebruiken zien er dan ook vaak uit als een gespierd tekenfilmfiguur, zoals Popeye. De olie zorgt niet voor spiervergroting, maar voor ontstekingen in de spieren waardoor uiteindelijk een opgeblazen lichaam ontstaat.

Hierom wordt de Braziliaan wordt ook wel 'Valdir Synthol' genoemd. Uitgerekend op zijn 55ste verjaardag overleed de Zuid-Amerikaan aan de gevolgen van de olie. Dat bevestigt zijn familie aan de Baziliaanse nieuwszender UOL News. De man zou onwel zijn geworden en later in het ziekenhuis zijn overleden aan de gevolgen van synthol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.