Terug

Volg Vandaag Inside

Man City reageert geschokt op vechtpartij Foden: 'We zullen Phil en zijn familie steunen'

Man City reageert geschokt op vechtpartij Foden: 'We zullen Phil en zijn familie steunen'

20 feb 2022, 18:35

Voetbalclub Manchester City zegt geschokt en ontzet te zijn door de vechtpartij waar speler Phil Foden en zijn familie zaterdag bij betrokken raakten. Op beelden op sociale media is te zien dat een vrouwelijk familielid van de 21-jarige Engelse middenvelder hard op haar hoofd wordt geslagen. Foden zelf komt iets later in beeld als hij komt kijken wat er gebeurt.

'De club is op de hoogte van een video die op sociale media circuleert waarop te zien is hoe Foden en zijn familie worden lastiggevallen en mishandeld', aldus City zondag in een verklaring. 'We zullen Phil en zijn familie alle steun en hulp blijven geven die ze nodig hebben.'

Het incident was rondom een bokswedstrijd in de Manchester Arena. Een groep mannen kreeg ruzie met de familie van Foden. Daarbij werd ook een brandblusser gebruikt om mee te slaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.