Terug

Volg Vandaag Inside

Malen vervangt geblesseerde Bergwijn bij PSV

Malen vervangt geblesseerde Bergwijn bij PSV

24 okt 2018, 19:49

EINDHOVEN (ANP) - Donyell Malen begint woensdag in het basiselftal van PSV. De buitenspeler neemt in de groepswedstrijd van de Champions League tegen Tottenham Hotspur de plaats in van Steven Bergwijn. De international heeft een lichte blessure en ontbrak dinsdag al op de afsluitende training. Malen verving zaterdag in de competitiewedstrijd tegen FC Emmen Bergwijn al in de 77e minuut.

De opstelling van PSV kent verder geen wijzigingen. PSV is net als Tottenham Hotspur na twee duels nog puntloos. Beide ploegen hebben een overwinning nodig om een reële kans te houden op het bereiken van de volgende ronde.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Lozano, De Jong en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.