Terug

Volg Vandaag Inside

'Malen bereikt persoonlijk akkoord met Dortmund, clubs nu aan zet'

'Malen bereikt persoonlijk akkoord met Dortmund, clubs nu aan zet'

14 juli 2021, 12:40

PSV-aanvaller en Oranje-international Donyell Malen heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Borussia Dortmund over een meerjarig contract, meldt Sport Bild. De clubs zouden nu aan zet zijn om een akkoord te bereiken over een transfersom.

Volgens Bild is Borussia Dortmund bereid om 25 miljoen euro te betalen, terwijl PSV een bedrag van 30 miljoen euro wil ontvangen. PSV-watchter Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt op Twitter dat Dortmund nog geen officieel bod heeft neergelegd bij PSV.

De 22-jarige Malen moet bij de nummer 3 van de Bundesliga de opvolger worden van Jadon Sancho, die voor 85 miljoen euro naar Manchester United vertrekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.