Terug

Volg Vandaag Inside

'Malacia tekent voor vier jaar bij Manchester United'

'Malacia tekent voor vier jaar bij Manchester United'

4 juli 2022, 13:29

Tyrell Malacia maakt de overstap naar Manchester United, zo meldt ESPN. De linksback tekent een contract tot 2026, met optie tot nog een jaar. United maakt zo'n 17 miljoen euro, inclusief bonussen, over aan Feyenoord.

Enkele weken terug leek de Oranje-international nog op weg naar Olympique Lyon, maar Manchester United wist Malacia nog net voor de neus van Peter Bosz weg te kapen. Malacia debuteerde in het seizoen 2017-2018 voor de Rotterdammers. Vijf jaar later heeft de verdediger 136 wedstrijden achter zijn naam staan. In die wedstrijden maakte Malacia 4 doelpunten en gaf hij 10 assists.

Door deze transfer is Malacia één van de duurste spelers uit de clubhistorie. Alleen Dirk Kuijt (18 miljoen zonder bonussen) bracht meer op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.