Terug

Volg Vandaag Inside

Malacia reageert op flirt Ten Hag: 'Op dit moment ben ik bij Feyenoord'

Malacia reageert op flirt Ten Hag: 'Op dit moment ben ik bij Feyenoord'

11 aug 2021, 15:55

Tyrell Malacia laat zich niet afleiden door geruchten dat hij op een lijstje van Ajax zou staan als linksback Nicolás Tagliafico daar nog vertrekt. 'Op dit moment ben ik bij Feyenoord', zegt hij. 'Ik wil gewoon hier presteren en heb niet voor niets bijgetekend. Zo simpel is het eigenlijk.'

Malacia verscheen woensdag op een persconferentie voor het thuisduel van donderdag met FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League. Feyenoord verdedigt een voorsprong van 3-0 in De Kuip. Onderschatting ligt mogelijk op de loer. 'Maar ik verwacht niet dat wij dat als team toelaten', zei de verdediger, die twee maanden geleden zijn contract tot medio 2024 verlengde.

Malacia maakte een goede indruk in de voorbereiding en in de drie Europese duels. 'Het is mooi dat ik die complimenten krijg, maar het is nog niet genoeg', beseft hij. 'Er zijn genoeg dingen die nog beter kunnen. Ik wil nog belangrijker zijn voor het team. Daar werk ik zelf hard aan en ik merk dat het elke week beter gaat.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.