Terug

Volg Vandaag Inside

Malacia maakt overstap naar andere zaakwaarnemer

Malacia maakt overstap naar andere zaakwaarnemer

2 nov 2021, 17:02

Tyrell Malacia is van zaakwaarnemer veranderd. Dat vertelt Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. Volgens de Feyenoord-clubwatcher van Voetbal International is Malacia overgestapt naar Ali Dursun. 

De 22-jarige vleugelverdediger van Feyenoord werd in het verleden vertegenwoordigd door de Sports Entertainment Group, maar stapt nu over naar Dursun, die sinds kort ook de belangen behartigt van Donny van de Beek. ‘Het is opvallend’, zegt Krabbendam. ‘Van de Beek is ook al naar Ali Dursun overgestapt. Hij heeft nu Frenkie de Jong en bij Feyenoord ook Justin Bijlow. Op die manier wordt hij best een grote speler.'

Malacia verlengde deze zomer zijn contract bij Feyenoord met één jaar. De verdediger ligt daardoor tot medio 2024 vast in Rotterdam. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.