Terug

Volg Vandaag Inside

Malacia had moeite met reserverol op WK: 'Zat er af en toe doorheen'

Malacia had moeite met reserverol op WK: 'Zat er af en toe doorheen'

28 dec 2022, 08:55

Tyrell Malacia speelde dinsdagavond tegen Nottingham Forrest (3-0) weer voor het eerst sinds lange tijd een volledige wedstrijd. Op het WK in Qatar had de verdediger slechts een bijrol en daar had hij soms moeite mee.

"Dat is moeilijk, als je geen minuten mag maken", vertelt de oud-Feyenoorder voor de camera van Viaplay. "Ik wil altijd spelen. Op de training moet je het laten zien, maar ik had wel eens een moment dat ik er echt doorheen zat", aldus Malacia, die z'n best deed om scherp te blijven tijdens het WK, maar er uiteindelijk geen speelminuten voor terugkreeg.

"Je moet jezelf af en toe oppakken, want je weet nooit. De laatste vijf minuten, in de rust, je moet er plots kunnen staan. Maar natuurlijk, als je daar zoveel weken zit en je speelt geen minuut. Als voetballer wil je voetballen", concludeert de linksback van Manchester United.

Manchester United neemt na vijftien competitieduels de vijfde plek in met 29 punten. Dat zijn 11 punten minder dan koploper Arsenal in de Engelse Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.