Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Malacia verklappen welke doelman de penaltykiller is bij Oranje

De Ligt en Malacia verklappen welke doelman de penaltykiller is bij Oranje

2 dec 2022, 11:56

Tyrell Malacia en Matthijs de Ligt lijken tijdens een potje 30 Seconds op het YouTube-kanaal van OnsOranje verklapt te hebben wie de penaltykiller van het Nederlands Elftal is.

"Noppert is... Ehh, een penalty, als je die tegenhoudt?", vraagt De Ligt aan Malacia. De linksback roept meteen "penaltykiller" en dat antwoord is goed, en dus lijkt het erop dat Andries Noppert de penaltykiller is tussen de doelmannen van Oranje.

Van Gaal maakte voorafgaand aan het WK al bekend dat hij een penaltykiller wilde meenemen naar het toernooi. De bondscoach deed daarvoor tests met verschillende doelmannen: "We meten nu alles. We kijken naar de reactiesnelheid van onze doelmannen en naar hun reikwijdte," zei Van Gaal in juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.