Terug

Volg Vandaag Inside

Makkelie slachtoffer van hack: mondkapjes te koop aangeboden op Instagram-account

Makkelie slachtoffer van hack: mondkapjes te koop aangeboden op Instagram-account

9 apr 2020, 20:00

Scheidsrechter Danny Makkelie is slachtoffer geworden van een hack op zijn Instagram-account. Vanmiddag viel er te lezen dat Makkelie mondkapjes te koop aanbood. Dat bericht is inmiddels verwijderd en in een nieuwe post geeft Makkelie aan gehackt te zijn.

Makkelie schrijft: 'Beste mensen, helaas ben ik het slachtoffer geworden van een hack waardoor er een foto is geplaatst zonder mijn toestemming. Nadat ik hierop werd gewezen heb ik direct actie ondernomen. Tip voor iedereen: wijzig je wachtwoord regelmatig!'

Bekijk hier het inmiddels verwijderde bericht waarin de mondkapjes te koop werden aangeboden:

Johan gaf eerder in Veronica Inside aan geen groot fan te zijn van Makkelie. De scheidsrechter had namelijk een appje naar Bas Nijhuis gestuurd, waarin hij schreef: 'Als zo blijven praten over me bij VI, dan is het wieberen voor jou!' Toen Johan dat hoorde, reageerde hij vol ongeloof: 'Dan ben je toch een enge gozer!' Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - Johan niet blij met acties Makkelie: 'Dan ben je toch een enge gozer?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.