Terug

Volg Vandaag Inside

Makkelie naar Lyon in Champions League

Makkelie naar Lyon in Champions League

5 nov 2018, 11:08

NYON (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie leidt woensdag in de Champions League de groepswedstrijd tussen Olympique Lyon en TSG 1899 Hoffenheim. De wedstrijd in Frankrijk begint om 21.00 uur. Makkelie krijgt langs de lijnen in het stadion van Lyon hulp van Mario Diks, Hessel Steegstra, Kevin Blom, Allard Lindhout en vierde official Joost van Zuilen.

De 35-jarige arbiter komt op het veld mogelijk ook wat landgenoten tegen. Bij Lyon spelen Memphis Depay en Kenny Tete, die momenteel echter geblesseerd is. De verdedigers Joshua Brenet en Justin Hoogma maken deel uit van de selectie van de Duitse club Hoffenheim.

Met vijf punten uit drie duels staat Lyon in groep F op de tweede plek achter Manchester City (zes punten), Hoffenheim heeft twee punten. Het onderlinge duel in Duitsland eindigde twee weken geleden in 3-3.

Björn Kuipers leidt dinsdag in Napels de ontmoeting tussen Napoli en Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.