Terug

Volg Vandaag Inside

Makkelie leidt CSKA Moskou - Viktoria Plzen

Makkelie leidt CSKA Moskou - Viktoria Plzen

25 nov 2018, 14:37

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie leidt dinsdag een wedstrijd in de Champions League. De UEFA heeft de Nederlandse arbiter aangesteld voor het duel in Rusland tussen CSKA Moskou en Viktoria Plzen.

Makkelie wordt in de Russische hoofdstad bijgestaan door assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. Rob van de Ven is vierde official, terwijl Kevin Blom en Jochem Kamphuis als vijfde en zesde official fungeren.

Het duel in het stadion Loezjniki begint dinsdag om 18.55 uur Nederlandse tijd. De thuisclub staat in groep G als derde genoteerd met vier punten uit vier wedstrijden. De Tsjechische club Viktoria Plzen staat laatste met één punt in de groep waarin Real Madrid en AS Roma leiden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.