Terug

Volg Vandaag Inside

Makkelie fluit PSV - Ajax, Kuipers leidt AZ - Feyenoord

Makkelie fluit PSV - Ajax, Kuipers leidt AZ - Feyenoord

22 feb 2021, 13:22

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft zondag in Eindhoven de leiding over de topper tussen PSV en Ajax. De KNVB stelde Björn Kuipers aan voor AZ - Feyenoord. In de 24e speelronde van de Eredivisie nemen de clubs uit de top 4 het tegen elkaar op.

Ajax heeft aan kop van de ranglijst, met een wedstrijd minder gespeeld, 6 punten voorsprong op PSV. AZ staat derde op 10 punten van de Amsterdammers. Feyenoord, dat woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen FC Groningen speelt, kijkt al tegen een achterstand van 14 punten aan.

Ajax en PSV stonden de afgelopen weken al twee keer tegenover elkaar. Het competitieduel begin januari in Amsterdam eindigde onder leiding van Kuipers in 2-2. Twee weken geleden troffen de nummers 1 en 2 van de Eredivisie elkaar ook in de kwartfinales van het bekertoernooi. Ajax versloeg PSV met 2-1. Serdar Gözübüyük was toen de scheidsrechter.

De halve finales van het bekertoernooi staan volgende week onder leiding van Allard Lindhout (Vitesse - VVV-Venlo) en Bas Nijhuis (sc Heerenveen - Ajax).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.