Terug

Volg Vandaag Inside

Makkelie fluit Feyenoord-Ajax, Higler scheidsrechter bij PSV-AZ

2 apr 2024, 13:26

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat zondag onder leiding van Danny Makkelie. De KNVB meldt verder dat de topper tussen PSV en AZ een dag eerder wordt gefloten door Dennis Higler.

Het duel tussen Feyenoord, de nummer 2 in de Eredivisie, en nummer 5 Ajax begint zondag om 14.30 uur. Makkelie wordt in de Kuip ondersteund door de assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. De vierde official is Ingmar Oostrom.

Koploper PSV en het als vierde gerangschikte AZ treffen elkaar zaterdag om 18.45 uur in Eindhoven.

Wim Kieft liet zich maandagavond in Veronica Offside lovend uit over een andere scheidsrechter: "Bas Nijhuis floot echt geweldig!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.