Terug

Volg Vandaag Inside

Mainz-speler bedankt scheidsrechter voor mogelijk redden van zijn leven

Mainz-speler bedankt scheidsrechter voor mogelijk redden van zijn leven

11 mrt 2024, 16:08

Scheidsrechter Patrick Ittrich heeft afgelopen zaterdag tijdens het duel tussen FC Bayern München en FSV Mainz (8-1) een heldendaad verricht. De arbiter redde namelijk in de eerste helft mogelijk het leven van middenvelder Josuha Guilavogui.

Mainz-speler Guilavogui kreeg in de eerste helft tegen Bayern München per ongeluk een klap op zijn hoofd van teamgenoot Anthony Caci. De Fransman bleef na de botsing roerloos op het veld liggen. Scheidsrechter Ittrich rende erop af en legde Guilavogui in de stabiele zijligging en trok diens ingeslikte tong uit de keel. "Je moet gewoon snel handelen in zo’n situatie, daar is geen lof voor nodig", zei Ittrich na afloop van de wedstrijd.

Guilavogui heeft op X zijn dankbaarheid uitgesproken. "Heel erg bedankt voor de snelle interventie en de geboden hulp, Patrick Ittrich, mijn teamgenoten en de dokters van Mainz!"

Eerder in Veronica Offside reageerde Michiel Kramer op de botsing tussen RKC-doelman Etienne Vaessen en Ajax-spits Brian Brobbey. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.