Terug

Volg Vandaag Inside

Mainz beloont trainer Schwarz

Mainz beloont trainer Schwarz

21 feb 2019, 12:52

MAINZ (ANP) - De leiding van de Duitse voetbalclub 1. FSV Mainz 05 heeft veel vertrouwen in trainer Sandro Schwarz. Het contract van Schwarz is tussentijds met twee jaar verlengd, tot medio 2022. De 40-jarige Duitser heeft sinds 2017 de leiding over het eerste elftal van Mainz.

Schwarz voetbalde zelf jarenlang voor de Duitse club en ging daarna verder als trainer van de beloften. Hij eindigde vorig seizoen met de hoofdmacht op de veertiende plek in de Bundesliga, nu staat de ploeg van oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius op de elfde plek.

,,Sandro Schwarz geniet het volste vertrouwen binnen de club'', zegt directeur Rouven Schröder. ,,Door hem voor lange tijd vast te leggen, zetten we een belangrijke stap in de stabiliteit en ontwikkeling van Mainz.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.