Terug

Volg Vandaag Inside

Mailbox Wesley Sneijder staat vol boze berichten na harde kritiek: 'Ik moet oppassen'

Mailbox Wesley Sneijder staat vol boze berichten na harde kritiek: 'Ik moet oppassen'

28 jan 2023, 00:00

De mailbox van Wesley Sneijder staat bomvol met boze Mexicanen, die het opnemen voor hun landgenoot Jorge Sánchez, nadat Wesley harde kritiek uitte in Veronica Offside op de rechtsback van Ajax.

"Vorige week heb ik iets over Sánchez geroepen. Mijn mailbox staat vol met Mexicanen, ik moet oppassen", vertelde Wesley vrijdagavond in Veronica Offside. "Daar waren ze niet zo blij mee. Ik weet niet of die wedstrijden van Ajax daar worden uitgezonden in Mexico, maar die zien toch ook dat die twee (Sánchez en Edson Álvarez, red.) er niets van kunnen? Geen bedreigingen, maar ik heb echt heel veel berichten gehad."

Wesley zei na De Klassieker namelijk het volgende over Sánchez en Bassey: "Ik heb totaal geen fatsoenlijke opbouw gezien. Er was totaal geen idee in de opbouw. Álvarez kreeg dan de bal en die was volgens mij met een soort Salsa les bezig. Sánchez en Bassey, dat zijn echt de twee allerslechtste backs van de top acht van Nederland en die moeten opbouwen voor Ajax."

Kijk in de onderstaande video terug naar de eerdere uitspraken van Wesley over Bassey en Sánchez.

Sneijder: 'Bassey en Sánchez zijn echt de allerslechtste backs van de top 8 van de Eredivisie'
2:58
Sneijder: 'Bassey en Sánchez zijn echt de allerslechtste backs van de top 8 van de Eredivisie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.