Terug

Volg Vandaag Inside

Maguire weer in beeld bij Engelse nationale ploeg na vechtpartij

Maguire weer in beeld bij Engelse nationale ploeg na vechtpartij

5 sep 2020, 12:26

De Engelse verdediger Harry Maguire komt in aanmerking om in oktober terug te keren in het nationale elftal. Dat heeft bondscoach Gareth Southgate gezegd, nadat hij de door een vechtpartij in opspraak gekraakte voetballer van Manchester United uit de selectie had gehaald voor de wedstrijden in de Nations League tegen IJsland en Denemarken.

Maguire werd door een Griekse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 maanden en 10 dagen. Omdat hij nog geen strafblad had, hoeft hij niet de cel in. De speler ontkent alle beschuldigingen en liet weten in beroep te gaan.

'Het is een heel moeilijke periode voor hem en ik denk dat de afgelopen dagen heel belangrijk voor hem zijn geweest. Hij kon even tot rust komen en wegblijven van alle aandacht', zei Southgate tegen de Britse media. 'Ik denk dat hij dat nodig had, we zullen ernaar kijken om hem er weer bij te betrekken in oktober.'

Het Engelse team speelt in oktober tegen Wales, België en Denemarken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.