Terug

Volg Vandaag Inside

Magath: 'De tijd van coachen is voorbij'

Magath: 'De tijd van coachen is voorbij'

20 jan 2020, 13:10

Felix Magath gaat in de toekomst niet meer als coach op de bank zitten. De Duitser treedt in dienst van Flyeralarm Global Soccer, dat twee clubs in Oostenrijk financieel ondersteunt en naamgever is van de Bundesliga voor vrouwen. Magath gaat zich onder meer bemoeien met de bescheiden clubs Würzburger Kickers en FC Admira Wacker Mödling.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat de tijd van Magath als coach voorbij is, dus ik heb de beslissing genomen om voetbal op een andere manier te willen helpen", aldus Magath. "Ik wil voetbalclubs ontwikkelen. Het gaat niet alleen om geld, het gaat om sport, om passie."

De 66-jarige Magath was in eigen land trainer bij onder meer Bayern München, Schalke 04 en Wolfsburg. Zijn laatste klus als trainer was in China, bij Shandong Luneng.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.