Terug

Volg Vandaag Inside

'Magallán keert deze zomer terug bij Ajax'

'Magallán keert deze zomer terug bij Ajax'

13 apr 2020, 20:52

Lisandro Magallán keert deze zomer terug bij Ajax, melden Voetbal International en het Spaanse AS. De verdediger wordt op dit moment verhuurd aan Deportivo Alavés, maar zij zullen de optie tot koop die zij bedongen bij de huurtransfer niet lichten.

Magallán werd afgelopen zomer door Ajax voor één seizoen verhuurd aan Alavés, maar daar heeft hij nog weinig indruk kunnen maken. De 26-jarige verdediger kon in Spanje niet rekenen op een vaste basisplaats.

Ook in zijn eerste halfjaar bij Ajax wist Magallán niet te overtuigen, nadat de Amsterdammers hem in januari 2019 overnamen van Boca Juniors voor maar liefst 9 miljoen euro. Ajax besloot Magallán afgelopen zomer daarom voor een jaar te verhuren aan Alavés. De Spanjaarden bedongen ook een optie tot koop, maar Ajax lijkt Magallán deze zomer 'gewoon' weer te kunnen verwelkomen. Hij heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2023.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.