Terug

Volg Vandaag Inside

Maduro aan de slag als hoofdtrainer

Maduro aan de slag als hoofdtrainer

13 apr 2020, 18:33

Oud-international Hedwiges Maduro gaat als zelfstandig coach aan de slag in de voetbalacademie van Almere City FC. De 35-jarige ex-prof krijgt het team onder 21 jaar onder zijn hoede. Hij ondertekent een contract voor twee seizoenen bij de eerstedivisieclub.

Maduro was de afgelopen maanden al werkzaam in de jeugdopleiding van Almere City FC. De 18-voudig international van Oranje is nog bezig met het behalen van de hoogste trainersdiploma’s.

Voor Maduro wordt het zijn eerste trainersklus op eigen benen. "Voor mij is dit een hele mooie uitdaging. Ik ben geboren in Almere en heb een goede binding met de stad en de club."

Maduro is oud-speler van onder meer Ajax, Valencia en Sevilla. Na zijn actieve carrière was hij werkzaam als assistent-coach van Jong Oranje en als analist bij FOX Sports. Momenteel is hij tevens assistent-coach bij Oranje onder 18 jaar. Maduro krijgt in de komende seizoenen de ruimte om tijdens interlandperiodes te blijven assisteren bij de jeugdteams van Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.