Terug

Volg Vandaag Inside

Maduro (33) stopt met voetballen

Maduro (33) stopt met voetballen

9 aug 2018, 12:19

AMSTERDAM (ANP) - Hedwiges Maduro heeft zijn voetballoopbaan beëindigd. Dat meldt de achttienvoudig international op Twitter. Maduro zat zonder club nadat zijn contract bij het Cypriotische Omonia Nicosia deze zomer was afgelopen. ,,Ik dank God, mijn familie, coaches, ploeggenoten, fans, dokters en alle mensen die altijd in me hebben geloofd'', aldus de 33-jarige voetballer. ,,Zonder jullie zou ik niet de persoon zijn die ik nu ben. Ik dank jullie allemaal nu ik ben gestopt als voetballer.''

Maduro speelde in de jeugdopleiding bij FC Omniworld en Ajax. Bij de Amsterdamse club debuteerde hij in februari 2005 in het eerste elftal. Al na vijf competitieduels werd hij door bondscoach Marco van Basten opgeroepen voor Oranje. Hij speelde mee op het WK van 2006. Na zijn periode bij Ajax, die duurde tot 2008, kwam Maduro uit voor Valencia (2008-2012), Sevilla (2012-2014), PAOK Saloniki (2014-2015), FC Groningen (2015-2017) en tot slot Omonia Nicosia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.