Terug

Volg Vandaag Inside

Madueke promoveert naar A-selectie van PSV

Madueke promoveert naar A-selectie van PSV

14 mrt 2020, 11:44

Noni Madueke is vanaf zaterdag bij PSV volwaardig lid van de A-selectie. Technisch manager John de Jong meldde op de website dat het 18-jarige Engelse talent "definitief is doorgeschoven" naar de spelersgroep van hoofdtrainer Ernest Faber. De offensief ingestelde speler ondertekende afgelopen dinsdag op zijn verjaardag een nieuw en verbeterd contract tot medio 2024 in Eindhoven.

Madueke ontwikkelt zich snel bij PSV. In de voorbije winterstop stroomde hij in bij Jong PSV. De jeugdige Brit maakte echter meteen een prima indruk, waardoor hij werd toegevoegd aan de A-selectie voor het trainingskamp. Madueke debuteerde in januari al in het hoofdmacht. Inmiddels was hij al in vier duels van PSV actief.

"Ik heb ontzettend veel zin om bij het eerste aan te sluiten", liet hij weten. "Ik ga mijn best doen voor het team, doelpunten maken en ik hoop het publiek te vermaken. Ik wil trainer Ernest Faber bedanken voor het vertrouwen dat hij direct aan me heeft gegeven. Hij liet me debuteren en later ook mijn basisdebuut maken. Ik heb veel te danken aan de trainer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.