Terug

Volg Vandaag Inside

Madueke krijgt complimenten in Engeland: 'Chelsea heeft echt iets moois in handen'

Madueke krijgt complimenten in Engeland: 'Chelsea heeft echt iets moois in handen'

7 mei 2023, 13:26

Noni Madueke krijgt in Engeland complimenten van analist Ian Wright en zijn trainer Frank Lampard. Wright stak in Match of the Day van de BBC de loftrompet uit voor de aanvaller die in januari de overstap maakte van PSV naar Chelsea.

Wright denkt dat Madueke in de gewonnen wedstrijd tegen Bournemouth (1-3) het verschil maakte voor de Londenaren: "Hij was heel, heel goed en gaf linksback Matías Viña een hoop problemen. Hij heeft de vaardigheid om een man te passeren en als hij besluitvaardiger wordt in zijn spel, heeft Chelsea echt iets moois in handen." Wel vindt de analist dat er in de eindpass nog ruimte is voor verbetering: "Hij houdt de bal maar vast. Hij moet snel leren om op die momenten betere beslissingen te nemen."

Chelsea-trainer Frank Lampard heeft ook complimenten over voor Madueke: "Noni was heel scherp, zeker als je in acht neemt dat hij zich niet fit voelde op woensdag en donderdag. Maar hij was al heel goed in een zware wedstrijd op bezoek bij Arsenal en maakte zijn doelpunt (3-1). Hij is fantastisch in de één-tegen-één, kan een man passeren. Het eindproduct willen we nog iets verbeteren."

Desondanks vindt Lampard dat de aanvaller goed bij 'The Blues' past: "Ik vind het een leuke jongen, hij heeft een heel goede energie. Hij is hongerig en dat wil ik zien. Hij zorgt voor een frisse wind. Hij traint goed en verdient deze kansen", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.