Terug

Volg Vandaag Inside

Madueke in selectie Engelse jeugdploeg voor EK

Madueke in selectie Engelse jeugdploeg voor EK

15 mrt 2021, 15:26

PSV'er Noni Madueke maakt deel uit van de selectie van Engeland Onder 21 voor het aankomende EK in Hongarije en Slovenië. Ook Mason Greenwood van Manchester United gaat Engeland vertegenwoordigen op het Europese kampioenschap voor jeugdspelers, net als Callum Hudson-Odoi (Chelsea) en Eddie Nketiah (Arsenal).

Engeland neemt het in de groepsfase op tegen Kroatië, Portugal en Zwitserland.

De 19-jarige Madueke keerde onlangs na blessureleed terug bij PSV. Hij bepaalde acht dagen geleden tegen Fortuna Sittard de eindstand op 1-3. Het was zijn zevende doelpunt van het seizoen voor PSV.

Borussia Dortmund-talent Youssoufa Moukoko gaat met Duitsland naar het EK. De in Kameroen geboren aanvaller is pas 16 jaar oud en hij maakt zijn debuut in de Onder 21-selectie. Duitsland neemt het in de poule op tegen Jong Oranje.

Het EK begint op 24 maart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.