Terug

Volg Vandaag Inside

Madrileense derby eindigt zonder doelpunten

Madrileense derby eindigt zonder doelpunten

29 sep 2019, 00:56

De stadsderby tussen Atlético Madrid en Real Madrid heeft geen winnaar opgeleverd. In Wanda Metropolitano, het stadion van Atlético, werd in het tegenvallende duel zelfs niet gescoord: 0-0.

Voor Atlético is het de tweede thuiswedstrijd op een rij zonder doelpunten. Vorige week werd het 0-0 tegen Celta de Vigo. Atlético had in de zes voorgaande speelrondes pas zeven keer gescoord, Real vijf keer vaker.

Karim Benzema was een kwartier voor tijd met een kopbal dicht bij de 0-1, maar keeper Jan Oblak plukte de bal knap uit de hoek. Real drong in de slotfase aan. Trainer Zinédine Zidane paste met het inbrengen van Luka Modric, James Rodríguez en Luka Jovic een aantal aanvallende wissels toe, maar een doelpunt bleef uit.

Sergio Ramos maakte namens Real Madrid al voor de veertigste keer zijn opwachting in een Madrileense derby. Alleen Paco Gento en Manolo Sanchís speelden meer stadsderby's: 42. Atlético nam voorafgaand aan de wedstrijd afscheid van de Uruguayaan Diego Forlán, die onlangs besloot zijn loopbaan te beëindigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.