Terug

Volg Vandaag Inside

Madame Tussauds in Amsterdam haalt beeld van Lil Kleine weg

Madame Tussauds in Amsterdam haalt beeld van Lil Kleine weg

15 feb 2022, 14:06

Museum Madame Tussauds in Amsterdam haalt het beeld van rapper Lil Kleine uit de collectie. Dat heeft een woordvoerder dinsdag gemeld aan het ANP. Het museum heeft hiertoe besloten na feedback van gasten.

Lil Kleine werd vrijdag veroordeeld tot een taakstraf vanwege mishandeling. Zondag werd hij opnieuw aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Eerder was er ook een incident op Ibiza waarbij de rapper zijn vriendin zou hebben geslagen.

Tussauds verwijderde eerder al de beelden van Ali B en Marco Borsato. Beide muzikanten worden verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens opnames van het programma The Voice. "We hebben besloten ook dit beeld van Lil Kleine te verwijderen', laat Madame Tussauds weten. "We luisteren altijd naar de feedback van onze gasten omdat zij uiteindelijk bepalen wie er binnen de attractie komt te staan. Na intern overleg hebben we besloten om aan deze verzoeken te voldoen."

Het beeld van Lil Kleine stond in Tussauds vanaf oktober 2019. Zowel het management van Lil Kleine als zijn advocaat en zijn platenlabels hebben sinds de aanhouding nog geen inhoudelijke reactie gegeven. Het management vertegenwoordigt overigens ook zijn vriendin Jaimie Vaes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.