Terug

Volg Vandaag Inside

Maccabi Tel Aviv - PSV en Vitesse - Rapid Wien vanavond te zien bij Veronica

Maccabi Tel Aviv - PSV en Vitesse - Rapid Wien vanavond te zien bij Veronica

24 feb 2022, 16:20

Het beslissende duel tussen Maccabi Tel Aviv en PSV in de tussenronde van de Conference League is vanavond te zien bij Veronica, evenals het duel tussen Vitesse en Rapid Wien.

De Eindhovenaren wisten het thuisduel afgelopen week met 1-0 te winnen van de Israëliërs, waardoor de ploeg van trainer Roger Schmidt vanavond nog aan de bak moet. Als excuus voor het matige optreden mocht trainer Roger Schmidt een waslijst aan afwezigen opvoeren. Vanavond moet de Duitse coach wederom de nodige namen missen. Zo is Cody Gakpo nog afwezig vanwege een lichte enkelblessure, terwijl Marco van Ginkel nog positief testte op het coronavirus.

Na afloop van de wedstrijd tussen PSV en Maccabi Tel Aviv komt Vitesse in actie tegen Rapid Wien. De Arnhemmers gingen in Oostenrijk nipt onderuit (1-2), maar hebben nog volop kans om het avontuur in de Conference League een vervolg te geven. Vitesse moet het vanavond echter wel stellen zonder vedette Loïs Openda, die in Wenen tegen een schorsing aanliep.

18.00 uur: Start uitzending met Hélène Hendriks, Kees Jansma en Aad de Mos.

18.45 uur: Maccabi Tel Aviv - PSV

21.00 uur: Vitesse - Rapid Wien

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.