Terug

Volg Vandaag Inside

'Maatsen komt niet naar Rotterdam: verdediger belt Arne Slot en Feyenoord af'

'Maatsen komt niet naar Rotterdam: verdediger belt Arne Slot en Feyenoord af'

4 juli 2022, 18:16

Ian Maatsen wordt niet de nieuwe linksback van Feyenoord. De verdediger heeft Arne Slot laten weten vooralsnog voor zijn kans bij Chelsea te willen gaan, meldt het AD.

De komst van Maatsen naar Rotterdam leek na de overstap van Malacia naar Manchester United een kwestie van tijd, maar gaat er nu dus toch niet van komen.

Maatsen speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest na één jaar alweer vertrekken. Hij kreeg een nieuwe kans bij Sparta Rotterdam, waarna hij na twee jaar de overstap maakte naar PSV. In 2018 verliet hij de Eindhovenaren voor een buitenlands avontuur bij Chelsea.

De 20-jarige Maatsen debuteerde onder coach Frank Lampard voor de Engelse topclub in een EFL Cup-duel tegen Grimsby Town. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis in de Championship voor Coventry City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.