Terug

Volg Vandaag Inside

Maar liefst 21 coronabesmettingen binnen selectie Moeskroen

Maar liefst 21 coronabesmettingen binnen selectie Moeskroen

30 okt 2020, 15:48

Het Belgische Moeskroen heeft te maken met maar liefst 21 coronabesmettingen binnen de selectie en dus gaat zondag ook de competitiewedstrijd tegen STVV niet door. Vorige week werd de wedstrijd van Moeskroen tegen Cercle Brugge ook al afgelast. De club had toen te maken met dertien positief geteste spelers en daar kwamen begin deze week nog eens acht besmettingen bij.

De clubleiding besloot daarop om ook de trainingen voorlopig stil te leggen. Alle spelers en stafleden moeten in ieder geval tot en met maandag thuisblijven.

Vorige week konden drie wedstrijden op het hoogste niveau in België niet doorgaan vanwege een besmettingsgolf bij enkele clubs. De afgelastingen zorgen ervoor dat de competitie inmiddels behoorlijk scheef begint te lopen. Zo speelde Waasland-Beveren pas acht wedstrijden, terwijl de meeste clubs al op tien duels staan. Waasland-Beveren ging na negentien coronagevallen vorige week in een 'mini-lockdown'. Inmiddels loopt het aantal positieve tests bij de club terug en zijn de spelers die negatief hebben getest weer in training.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.