Terug

Volg Vandaag Inside

Maandagavond 1 januari eerste uitzending van De Oranjewinter met Hélène Hendriks!

Maandagavond 1 januari eerste uitzending van De Oranjewinter met Hélène Hendriks!

31 dec 2023, 15:25

Vanaf maandagavond 1 januari 2024 is Hélène Hendriks twee weken lang te zien bij SBS6 met De Oranjewinter. Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt Hélène wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt.

Afgelopen zomer presenteerde Hélène zes weken lang De Oranjezomer. Het programma greep naast de Gouden Televizier-Ring, maar Hélène won wel de Televizier-Ring voor beste presentatrice.

De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.35 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken op vandaaginside.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.