Terug

Volg Vandaag Inside

Maak kans op vier kaarten voor Willem II - Ajax (Spelvoorwaarden)

Maak kans op vier kaarten voor Willem II - Ajax (Spelvoorwaarden)

3 mei 2019, 19:29

Deze sms/bel&win actie (het “Spel”) is ter promotie van Veronica Inside (het “Programma”).

• De spelperiode loopt gedurende het voetbalseizoen 2018-2019, te weten van 20 augustus 2018 t/m 1 juni 2019. Binnen de spelperiode zijn er maximaal 20 spelronden, met elk 1 trekking.

• Deze aanvullende spelvoorwaarden gelden voor spelronde 9. Deelname aan spelronde 9 is mogelijk gedurende de uitzending van het Programma op vrijdag 3 mei 2019. In het Programma zal worden aangegeven tot welk tijdstip kan worden deelgenomen. Na het sluiten van de lijnen kan niet meer aan de spelronde worden deelgenomen.

• Naast deze aanvullende spelvoorwaarden gelden tevens de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa TV B.V., te vinden op de website van Talpa TV. In geval van tegenstrijdigheid tussen deze Aanvullende Spelvoorwaarden en de Algemene Spelvoorwaarden, gaat het bepaalde in deze Aanvullende Spelvoorwaarden vóór.

• De trekking van spelronde 9 vindt plaats aan het eind van de uitzending van het Programma op 3 mei 2019.

• De te winnen prijs in spelronde 9 bestaat uit vier kaarten voor de TOTO KNVB Bekerfinale 2019 tussen Willem II en AFC AJAX op 5 mei 2019 in stadion De Kuip in Rotterdam ter waarde van 198 euro (de “Prijs”).

• Deelnemen aan spelronde 9 kan door middel van het sturen van een sms-bericht met daar in het woord BEKER naar 4600, of te bellen naar 0909-0320.

• Indien per sms wordt deelgenomen, ontvangt de deelnemer een bevestiging van deelname per sms retour. • De kosten voor deelname bedragen € 0,45 per deelname via sms of telefoon (exclusief reguliere bel-/sms kosten, die per provider kunnen verschillen).

• Het is mogelijk meerdere keren deel te nemen aan de spelronde om zo de kans op het winnen van de Prijs te vergroten.

• Elke 10e deelnemer maakt kans op de Prijs.

• Uit alle 10e deelnemers wordt door de computer ad-random de (voorwaardelijke) winnaar van de Prijs geselecteerd (=de trekking van de Prijs). De betreffende deelnemer wordt tijdens de uitzending gebeld op het telefoonnummer waarmee hij/zij heeft deelgenomen. Uitsluitend indien: (i) deze deelnemer bij de eerste belpoging kan worden bereikt; en (ii) deze deelnemer tijdens dit telefoongesprek direct kan bevestigen dat hij/zij en 1 medereiziger op zondag 5 mei 2019 de TOTO KNVB Bekerfinale in Rotterdam bij kunnen wonen; (iii) deze deelnemer tijdens dit telefoongesprek direct de volgende gegevens van hem/haarzelf en zijn/haar medereizigers kan doorgeven: eerste voornaam als in paspoort, volledige achternaam (meisjesnaam indien getrouwd), geboortedatum en clubvoorkeur; en (iv) na controle van de opgegeven gegevens blijkt dat a) de betreffende deelnemer en/of een medereiziger geen stadionverbod heeft en b) dat ook geen sprake is van een andere beperking waardoor de deelnemer en/of diens medereiziger geen gebruik kan maken van de Prijs, is deze deelnemer de definitieve Winnaar van de Prijs. Indien de betreffende deelnemer niet aan (een van) de onder (i) tot en met (iv) genoemde voorwaarden kan voldoen zal een nieuwe (voorwaardelijke) winnaar worden aangewezen op de hiervoor beschreven wijze, tenzij dat in verband met de beperkte tijd voor aanvang van de wedstrijd naar het oordeel van Talpa TV niet meer mogelijk is. In dat geval komt de Prijs te vervallen. De eerder geselecteerde deelnemer maakt in dat geval geen aanspraak op de Prijs of enige compensatie in verband met het mislopen daarvan. Het is ter uitsluitende beoordeling van Talpa TV of de geselecteerde deelnemer voldoet aan de onder (i) tot en met (iv) genoemde voorwaarden, alsook aan de overige voorwaarden zoals genoemd in deze Aanvullende Spelvoorwaarden en de Algemene Spelvoorwaarden; het oordeel van Talpa TV ter zake is niet voor discussie vatbaar.

• De naam en woonplaats van de Winnaar wordt in de uitzending van het Programma op 3 mei 2019 bekend gemaakt.

• De Prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Dit betekent dat de gewonnen kaarten uitsluitend door de Winnaar en de door hem/haar vooraf opgegeven medereizigers gebruikt kunnen worden. De Winnaar mag de kaarten in geen geval doorverkopen of op een andere manier - tegen betaling of om niet – aan derden ter beschikking stellen. Indien de Winnaar in strijd handelt met het voorgaande, worden de gewonnen kaarten direct ongeldig verklaard en bieden deze geen toegang meer tot het stadion.

• Bij de toegang tot het stadion kan de identiteit van de Winnaar en diens medereizigers worden gecontroleerd. Indien deze niet overeenkomt met de door de Winnaar opgegeven gegevens dan wel indien de Winnaar en/of diens medereizigers zich niet kunnen legitimeren, kan hem/haar de toegang tot het stadion worden geweigerd. De Winnaar en/of diens medereizigers maken in dat geval geen aanspraak op een vervangende prijs of enige andere compensatie in verband met hiermee.

• De Deelnemer garandeert dat door hem/haar in het kader van het Spel op enig moment verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

• De minimale leeftijd voor deelname aan het Spel is 18 jaar.

• Tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid aan de zijde van Talpa TV, is Talpa TV niet aansprakelijk voor eventuele door de Winnaar en/of diens medereiziger gemaakte kosten of geleden schade in verband met gebruikmaking van de Prijs.

• Het bezoek van de wedstrijd door de Winnaar en diens medereiziger is volledig voor eigen risico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.