Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon verkleint gat met koploper PSG dankzij minimale zege

Lyon verkleint gat met koploper PSG dankzij minimale zege

22 nov 2020, 20:01

Met aanvoerder Memphis Depay 90 minuten op het veld heeft Olympique Lyon het gat met koploper Paris Saint-Germain verkleind tot 4 punten. Bij Angers won de ploeg van trainer Rudi Garcia nipt met 1-0. Ruim 10 minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Tino Kadewere de bevrijdende en winnende treffer.

Lyon profiteert van de uitglijder van PSG, dat vrijdag met 3-2 verloor bij AS Monaco. Met 20 punten uit elf competitiewedstrijden staat Lyon voor in ieder geval even op de tweede plek in de Franse competitie. Het LOSC Lille van verdediger Sven Botman komt zondagavond nog in actie tegen Lorient, en klimt bij een zege weer over Lyon op de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.