Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon trapt zonder Memphis af tegen Montpellier

Lyon trapt zonder Memphis af tegen Montpellier

15 sep 2020, 22:37

Memphis Depay begint om 21.00 uur niet aan de uitwedstrijd van Olympique Lyon tegen Montpellier. De aanvaller, begeerd door FC Barcelona, start op de bank.

Depay zou volgens sommige media nagenoeg akkoord zijn over een 4-jarige contract bij de nieuwe club van trainer Ronald Koeman. Barcelona zou 30 miljoen euro voor hem willen betalen. Koeman is erg gecharmeerd van Depay. Hij probeerde hem al voor zijn periode als bondscoach van het Nederlands elftal naar Southampton en Everton te halen.

Barcelona moet nog wel goedkeuring krijgen van de Spaanse bond voor de transfer van Depay. De club moet daarvoor eerst voldoen aan alle financiële voorwaarden die bij een steunpakket van de overheid vanwege het coronavirus horen.

Depay zou bij Barcelona de opvolger moeten worden van Luis Suárez, die op weg leek naar een nieuwe toekomst bij Juventus. Verschillende Spaanse media weten dat Suárez niet naar Juventus vertrekt omdat hij zijn Italiaanse paspoort te laat krijgt. Hij zou daardoor niet inzetbaar zijn in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.