Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon thuis niet langs Stade Reims

Lyon thuis niet langs Stade Reims

11 jan 2019, 23:51

LYON (ANP) - Olympique Lyon is het in de Franse competitie niet gelukt in eigen huis te winnen van Stade Reims. De wedstrijd tussen de nummer drie en nummer zeven eindigde gelijk, 1-1. Memphis Depay was het hele duel van de partij bij Lyon.

Lille, dat eerder won van Caen (3-1), verstevigde daardoor de tweede plaats. De club heeft nu vier punten voorsprong op Lyon, wel met een wedstrijd meer gespeeld. Paris Saint-Germain is met grote afstand koploper.

Na ruim een half uur nam Stade Reims verrassend de leiding door een doelpunt van Pablo Chavarria. In de 70e minuut kwam de gelijkmaker op naam van Bertrand Traoré, oud-speler van onder meer Ajax en Vitesse.

Kenny Tete bleef bij Lyon op de bank.

De doelpunten van Lille kwamen op naam van Nicolas Pépé, Rafael Leao en Luiz Araujo. Lille maakte de laatste treffer met een man minder, na rood voor Zeki Celik. Daarna zorgde Rodrigue Ninga nog voor het doelpunt van Caen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.