Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon pakt punt bij Lille ondanks misser Depay

Lyon pakt punt bij Lille ondanks misser Depay

1 dec 2018, 20:14

LILLE (ANP) - Ondanks een gemiste strafschop van Memphis Depay heeft Olympique Lyon een punt gepakt bij Lille. De thuisclub stond na een half uur al met 2-0 voor, maar Lyon knokte zich in de tweede helft langszij. Depay schoot de bal in de vijftigste minuut vanaf 11 meter hoog en hard over het doel, maar had vervolgens met een prachtige assist wel een aandeel in de aansluitingstreffer.

De spits van het Nederlands elftal legde de bal met zijn hak terug op Bertrand Traoré, die met links de 2-1 binnen schoot. Vijf minuten voor tijd tekende invaller Moussa Dembélé op aangeven van Traoré voor de gelijkmaker.

Lyon blijft door het gelijkspel Lille voor op de ranglijst van de Ligue 1. De ploeg van Depay en Kenny Tete, die ook een basisplaats had, staat met 28 punten op de tweede plaats. Lille is de nummer drie met 27 punten. Het ongeslagen Paris Saint-Germain heeft aan kop van de Franse competitie al een grote voorsprong opgebouwd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.