Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon onderuit bij gepromoveerd Stade Reims

Lyon onderuit bij gepromoveerd Stade Reims

18 aug 2018, 00:45

REIMS (ANP) - Memphis Depay heeft met Olympique Lyon een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De Franse topclub ging met 1-0 onderuit bij het gepromoveerde Stade Reims. De Argentijnse spits Pablo Chavarria maakte na een half uur het enige doelpunt in Reims. Chavarria werd in de slotfase afgelost door Suk Hyun-jun, de Zuid-Koreaan die in het verleden voor Ajax en FC Groningen speelde.

Lyon was de Franse competitie vorige week begonnen met winst op Amiens, dankzij doelpunten van Bertrand Traoré en Depay (2-0). Reims vierde de rentree in de Ligue 1 met een overwinning op Nice (0-1) en staat na de zege op Lyon met zes punten verrassend aan kop op het hoogste niveau.

Kenny Tete ontbrak in de selectie van Olympique Lyon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.