Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon met scorende Depay langs Nîmes

Lyon met scorende Depay langs Nîmes

20 okt 2018, 01:03

LYON (ANP) - Lyon is door een zege op Nîmes gestegen naar de derde plaats in de Franse competitie. Het werd 2-0 voor de thuisclub.

Memphis Depay, de afgelopen interlandperiode smaakmaker bij Oranje in de duels met Duitsland (3-0) en België (1-1), was een van de doelpuntenmakers. Hij scoorde in de slotfase. Moussa Dembélè had Lyon al voor rust op voorsprong gezet.

Lyon staat nog wel 10 punten achter op lijstaanvoerder Paris Saint-Germain. De koploper heeft ook nog een wedstrijd meer te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.