Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon met Depay en Tete tegen Sjachtar

Lyon met Depay en Tete tegen Sjachtar

12 dec 2018, 21:25

KIEV (ANP) - Olympique Lyon begint met twee Nederlanders in het basisteam aan de afsluitende groepswedstrijd tegen Sjachtar Donetsk. Verdediger Kenny Tete en aanvaller Memphis Depay treden in Kiev aan. Lyon heeft als nummer twee aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen bij de laatste zestien. Sjachtar moet winnen om te overwinteren op het kampioenenbal. Het eerste duel in Frankrijk eindigde in 2-2.

Manchester City heeft in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim voldoende aan een punt om de eindzege in de poule veilig te stellen. Bij de Duitse ploeg begint de Nederlandse verdediger Joshua Brenet (ex-PSV) in het basisteam. Hoffenheim heeft nog een kleine kans op deelname aan de Europa League na de winterstop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.