Terug

Volg Vandaag Inside

Lyon kan niet stunten bij trefzeker Barcelona

Lyon kan niet stunten bij trefzeker Barcelona

14 mrt 2019, 00:09

BARCELONA (ANP) - Olympique Lyon heeft in de return tegen Barcelona in de achtste finales van de Champions League niet kunnen stunten. De Franse ploeg, met international Memphis Depay in het basisteam, verloor in Camp Nou ietwat geflatteerd met 5-1. Het eerste duel drie weken geleden in Frankrijk was nog gelijk geëindigd (0-0).

Voor Barcelona kwamen Lionel Messi (strafschop) en Philippe Coutinho in de eerste helft tot scoren. Lucas Tousart zorgde even voor Franse hoop in de 58e minuut (2-1), maar de vereiste gelijkmaker bleef uit.

Messi besliste het duel in de 78e minuut. Depay, die weinig in het spel voorkwam, was vijf minuten eerder gewisseld. Gerard Piqué en invaller Ousmane Dembélé voerden de score verder op. Kenny Tete bleef op de Franse bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.