Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Garcia: 'Lyon focust zich op voetbal en niet op corona'

Trainer Garcia: 'Lyon focust zich op voetbal en niet op corona'

25 feb 2020, 19:32

Olympique Lyon is met de gedachten volledig bij de wedstrijd tegen Juventus in de Champions League. Het nieuwe coronavirus is bij de spelers en technische staf geen issue, zei trainer Rudi Garcia in zijn vooruitblik op het duel in de achtste finales van woensdag.

"We zijn volledig gefocust op het voetbal. Met andere zaken zijn we niet bezig", aldus Garcia. "We hebben mensen die voor ons de situatie monitoren."

Lyon speelt woensdag eerst in Frankrijk. De return in Turijn is op 17 maart. Het aantal gevallen van het nieuwe coronavirus in Italië, het zwaarst getroffen land in Europa, steeg tot bijna 300, met 40 nieuwe gevallen in Lombardije en 9 in Veneto. Het aantal sterfgevallen liep dinsdag op tot 10.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.