Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk Ikink: 'Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve de Liefde'

Luuk Ikink: 'Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve de Liefde'

17 nov 2022, 12:18

In een nieuwe aflevering van de BLVD Podcast van RTL Boulevard hebben Rob Goossens en Luuk Ikink het over datingshows. Natuurlijk blijft Lang Leve de Liefde van SBS6 niet onbesproken. Luuk Ikink weet te vertellen dat er "heel veel gesekst" wordt in het programma.

"Sowieso zijn er dingen die je niet kan uitzenden," begint Ikink. "Bijvoorbeeld bij Lang Leve de Liefde, waar jij kennelijk groot fan van bent. Wij hebben hier mensen gesproken, die werken bij dat programma. En die moeten al die beelden die daar binnenkomen spotten, 24 uur lang. Dus daar gaan ze dan doorheen met de muis, kijken wat er allemaal inzit."

"En er wordt dus kennelijk heel veel gesekst," onthult Ikink. "Dus toch?!" reageert Rob Goossens. "Ik heb me altijd afgevraagd: hoezo wordt daar nooit geneukt?" Ikink antwoordt: "Dat is dus omdat het om 19u wordt uitgezonden. En om 19u wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst. Dat mag niet op de Nederlandse televisie, dat vinden ze ordinair. Er kunnen ook kinderen kijken, dus dat laat je dan niet zien. En dus halen ze dat eruit."

Goossens oppert na het horen van het nieuws: "Je zou dan toch eigenlijk bijna zeggen: maak een extended versie van Lang Leve de Liefde die om twaalf uur 's nachts wordt uitgezonden. Ik denk dat daar wel een publiek voor is." Ikink verwacht dat er in dat geval minder mensen zullen deelnemen aan het programma: "Truus uit Purmerend doet dan niet mee, denk ik."

"Maar ik denk dat er ook mensen zijn die dit nu horen, en denken: Hé, dat is interessant. Als je daar van bil gaat, wordt het niet eens uitgezonden," concludeert Rob Goossens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.