Terug

Volg Vandaag Inside

'Luuk de Jong wordt dan een hele vervelende jongen'

23 jan 2024, 14:36

De duels tussen Mike van der Hoorn en Luuk de Jong gingen er afgelopen zondag tijdens FC Utrecht - PSV (1-1) hard aan toe. In Veronica Offside werd er maandag teruggeblikt op de stevige strijd tussen Van der Hoorn en De Jong.

Jan Boskamp: "Dick, die twee gasten, jij kent Luuk beter dan wie dan ook. Die gaan in duel en je ziet dat ze allebei erin beuken. Laat ze dan lekker gaan! Dan ga je toch geen gele kaart geven?", vroeg Jan zich af. "Want, je ziet die gasten gaan in duel en lopen niet te zeiken."

"Van der Hoorn speelde echt geweldig tegen De Jong", reageerde Dick Advocaat. "Alleen dan moet Van der Hoorn niet naar hem toe gaan: ah sorry, je hoofd doet pijn of wat dan ook. Maar dan wordt Luuk in het veld echt een hele vervelende jongen. Ook naar de scheidsrechter, continu. Maar daar hou ik wel van hoor", aldus Dick.

Scheidsrechter Joey Kooij gaf De Jong een gele kaart, waar de spits van PSV het totaal niet mee eens was. "Ik denk dat ik hier gewoon hoger spring dan hij, waardoor hij tegen mijn arm aankomt. Maar dan is het wel een beetje kinderachtig dat ik hier dan geel voor krijg", aldus De Jong na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN.

Voor deze overtreding ontving De Jong een gele kaart.

Voor deze overtreding ontving De Jong een gele kaart.

De Veronica Offside-tafel liet zich ook uit over het optreden van scheidsrechter Kooij tijdens FC Utrecht - PSV. Bekijk de reactie van de mannen terug in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.